Османи ќе биде шеф на преговарачкиот тим во скрининг процесот, Маричиќ ќе биде главен за техничкиот дел

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за европски прашања Бујар Османи ќе биде шеф на политичкиот преговарачки тим

Read more